Förändringar i Ehrenborgs textilerbjudande

17 januari 2019, Pressmeddelande

 

 

Vi på Ehrenborg önskar dig en god fortsättning på det nya året och ser fram emot ett 2019 fyllt av nya spännande projekt där vi får vara en del av era kreativa golvlösningar.

 

Sedan ett halvår tillbaka ingår Ehrenborg i Kährs Group som nu stärker sitt fokus på golv för projektmarknaden och breddar sitt sortiment med, för Kährs, nya produktkategorier. En av dessa kategorier är textila golvplattor där Kährs Group har tecknat ett distributionsavtal med belgisk-baserade företaget modulyss.

 

Som ett bolag inom Kährs-koncernen blir den direkta följden av detta att även Ehrenborg nu byter leverantör av textila golvplattor, från Interface till modulyss, för alla nya projekt. Förändringen gäller från 1 januari 2019 men för inneliggande beställningar blir det inga förändringar. 

 

Textilplattorna från modulyss finns i ett omfattande sortiment och uppfyller alla tänkbara behov som ditt projekt kan ställa krav på. Företaget har lång erfarenhet av att designa och utveckla textilplattor baserat på sina kunders önskemål och strävar efter att ligga i framkant oavsett om det gäller design, funktion eller hållbarhet. Produktionen sker i Belgien och alla produkter är BRE-certifierade (Building Research Establishment). Vi är stolta över att premiumvarumärket modulyss nu blir en del i Ehrenborgerbjudandet och är övertygade om att du kommer att hitta den produkt som förmedlar just den känsla du strävar efter - för varje specifikt projekt.

 

 

Ehrenborg erbjuder modulyss i Danmark, Norge samt i Sverige inom följande A-regioner;
Arvika, Avesta/Hedemora, Bollnäs/Söderhamn, Borlänge/Falun, Borås, Eksjö/Nässjö/Vetlanda, Falkenberg/Varberg, Falköping, Gävle/Sandviken, Göteborg, Halmstad, Haparanda/Kalix, Hudiksvall/Ljusdal, Härnösand/kramfors, Jönköping, Karlskoga, Karlstad, Katrineholm, Kristinehamn, Lidköping/Skara, Lindesberg, Linköping, Kiruna/Gällivare, Ludvika, Luleå/Boden, Lycksele, Mariestad, Mjölby/Motala, Mora, Norrköping, Piteå, Skellefteå, Skövde, Sollefteå, Sundsvall, Säffle/Åmål, Tranås, Trollhättan/Vänersborg, Uddevalla, Umeå, Värnamo, Örebro, Örnsköldsvik samt Östersund.
 

 


För mer information, kontakta:  
Helén Johansson, Corporate Communication, Kährs Group
Tel: +46 70 364 60 30, helen.johansson@kahrs.com   

 

Evelien Surgeloose, marketing manager, modulyss
Tel: +32 52 80 80 10, evelien.surgeloose@modulyss.com

 

 

Om modulyss 
modulyss designar, tillverkar och levererar unika textila golvplattor för den internationella och kommersiella marknaden från sin dedikerade anläggning i Belgien. modulyss har mer än 25 års erfarenhet inom branschen för textilplattor och är verksamt i över 95 länder världen över där man levererar trenddefinierade textilgolvslösningar till kommersiella rum. Som en del av Balta Group, Europas största matt-tillverkare, har modulyss stor nytta av de synergifördelar som uppstår och den integrerade produktionen från garn till matta. Balta Group har mer än 4000 anställda inom 11 produktionsanläggningar över hela världen. 

 

 

Om Ehrenborg
Ehrenborg är en av de ledande distributörerna på den skandinaviska marknaden för golv i offentlig miljö, med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö, Köpenhamn och Oslo. Ehrenborg, som samarbetar med etablerade golvtillverkare och med kvalitet som ledstjärna, har en egen säljkår med inriktning mot kommuner, landsting, arkitekter, inredare, entreprenörer och kedjeföretag. Ehrenborg har 29 anställda.

 

 

Om Kährs Group
Kährs Group är en Europaledande tillverkare och distributör av premiumgolv med en rad starka varumärken i produktportföljen, såsom Kährs och Upofloor. Kährs innovationer har format branschen genom historien och företaget arbetar målmedvetet med att förse privata, kommersiella och offentliga rum med miljömässigt anpassade golvlösningar med lång livslängd. Kährs Group levererar produkter till mer än 70 länder och är marknadsledande inom trägolv i Sverige, Finland och Ryssland, samt har en stark position även på andra viktiga marknader som Norge, Storbritannien och Tyskland. Bolaget har cirka 1 700 anställda och en årlig omsättning på över 3 miljarder SEK.