Nordic Flooring

De vackra designgolven i kollektionen Nordic Flooring har samma tilltalande textur och utseende som naturmaterial, men är mycket mer praktiska. Tack vare ett skyddande lager är golven extra slitstarka. Dessutom är de lättskötta, lättlagda och 100% fria från ftalater!

 

 

Låt kreativiteten flöda


I produktionen av Nordic Flooring syns knappt några upprepningar av mönsterbilden. Det innebär att varje planka och platta är unik, vilket ger ditt golv ett mer verklighetstroget utseende. I Nordic Flooring ryms allt från klassisk skiffer och trä till mer djärva mönster. Det går utmärkt att blanda storlekar, färger och strukturer för att skapa ett golv som drar ögonen till sig. Vi har delat in Nordic Flooring i fem olika kollektioner:

 

  • The Wood Collection är våra naturtrogna plankor i träimitation som finns tillgänglig i olika träslag, präglingar och storlekar. 
  • The Stone Collection är stenkollektionen som bland annat rymmer granit- och skifferimitation. Du får till utseendet av sten men ett varmare, mjukare och mer ergonomiskt golv.
  • The Action Collection är vårt koncept för löslagt och flyttbart golv, men kan även användas för mer permanenta lösningar. Vid tillfälliga läggningar kan det användas helt utan lim. 
  • The Click Collection innehåller golv med smart 5G låsningsteknik, vilket gör det ännu enklare att installera. 
  • The Marine Collection är vårt sortiment som är anpassat för det marina segmentet och lever upp till samtliga krav som ställs. 

 

 

LVT-golv för mängder av ändamål


Nordic Flooring är LVT-golv, en industriterm som betyder ”luxery vinyl tiles” och används för att beskriva vackra vinylgolv som är extra hållbara. De senaste åren har LVT-försäljningen ökat i och med att fler och fler upptäcker de estetiska och praktiska fördelarna. Idag hittar du Nordic Flooring i offentliga miljöer som butiker, skolor, sjukhus, hotell och kontor. Bläddra bland kollektionerna och hämta inspiration inför nästa projekt! Har du frågor är du välkommen att höra av dig.